Keresés:     2017 június 22. csütörtök
img1img2img4img5img7img8img9img10img11img12img13img14

  UNIQA SOPRON FÓRUM


A hozzászólások időrendi sorrendben jelennek meg.

[ Új hozzászólás | Frissít | Regisztráció ]

 wasmacska2017.06.22. - 16. 55. 

ajastan85 2017.06.21. - 15. 13.

"Nagy lehetőséget szalasztottunk el, Belgium ellen is lehetett volna esélyünk a következő körben."

Cáfolni kellem. Ma délben megnéztem a belga-olasz meccset. Egy önbizalommal teli játszó csapatot láttam minden támadásuk tudatos volt és tudták mit akarnak. Azt hittem egyszemélyes gárda ,de csapattá értek. Eddig a legérettebb csapatot láttam, mi a legjobb formánkban sem vertük volna meg őket. Az olaszok állandóan futottak az eredmény után. A válogatotthoz az a véleményem, ha már irányítóba gondolkodtak, akkor a magyar mezőnyből kellett volna kinézni. Akár tőlünk is, mert egy szezont itthon játszott látta a körülményeket és egy hónapot velük készült volna. A másik a holland-amerikai irányító kifacsarva szinte ismeretlenül egy héttel a torna előtt esett be. Nem személyeskedem, de én a szövetségi kapitány helyett őt nevezném meg a kiesésért.Most úgy érzem a belgákat látva nem lett volna esélyünk. Nem egyszemélyes csapat és ha kellett Vooters kiszolgálta a társait és nem törekedett mindent egyedül megoldani

 df2017.06.22. - 07. 22. 

Na megszolalt az okos.Azért vitte ki öket,hogy meglegyen a létszám.A többiek a clubbok csiszolatlan,gyémántjai, csak még nem csiszolták ökket eleget. Bárcsak mindenki azt hozta volna a három meccsen amit a Zsófi.
Svitek a hibás!!azt alá írom,hogy a szöv.kapitány is hibázhat,viszont a játékosnak kell pontot dobni nem a szöv.kapitánynak. Svitekre vissza térve egyszer elküldték minek hozták vissza. Azért nincs magyar edző mert így a stúdióból könnyebben kritizálja a szöveg,kapitányt. Könnyebb nekik a tábla előtt rajzolgatni,mit kellene csinálni.

 NB22017.06.21. - 21. 49. 

Ennyi ökörséget is csak te tudsz összehozni!
Zsófi: a tegnapi teljesítménye elmaradt a megszokottól, 5 pont, 4 lepi, 2 asziszt, cserébe 4 labdaeladás! Szerintem el is fáradt
Határ: amilyen jó elől, annyira buta és tesze-tosza hátul. Lábon lassú, sokszor feleslegesen faultolt. Zárni sem ő, sem Kriva nem tud.
A többiek meg nem játszottak, így nem láttad miért vitte őket ki Svitek. Mikor nem ment az amerikainak, simán hoztam volna Dubeit vagy még többet Medgyessyt. Zsófi leül az első negyed végén... hogy aztán a második negyedet megint ő kezdje. Pihennie kellett volna még 2-3 percet, lehet jobb teljesítményt nyújt. Itt Svitek volt a leggyengébb láncszem, illetve szegény Vandersloot pont tegnap hozta az egyik legrosszabb meccsét:(

 df2017.06.21. - 21. 27. 

ajastan85
Zsófi,mint mindig hozta azt amit egy válogatás játékosnak hozni kell. Határ meglepetés, Debit nem tudom miért vitték ki ha nem játszik. Tia,Bujdosó, Vandersloot, csalódás,ennyi erővel Turnert is vihette volna, olyan játékosok mint Licskai,Varga,Simon,Megyesi,Zele,mit keresnek a válogatottban. Nyugodtan vihette volna a 20-éves korosztályt egy két rutinos játékossal kiegészítve. Tesztelésnek jó lett volna egy érdektelen EB-én.

 ajastan852017.06.21. - 15. 13. 

Nagy lehetőséget szalasztottunk el, Belgium ellen is lehetett volna esélyünk a következő körben. A kulcsjátékosaink hullámzó teljesítményt nyújtottak az EB-n. A védekezéssel elégedettek lehetünk, de támadásban kevés volt a jó teljesítmény. Fegyverneky, Határ, Zele játszottak tudásuknak megfelelően az EB-n, a többiek alatta. Vandersloot, Krivacsevics játéka csalódás, Bujdosó is a cseh meccset leszámítva gyenge volt. A 25% körüli dobóteljesítmény Krivacsevicstől és Bujdosótól is igen alacsony.

 Dewmist2017.06.21. - 10. 27. 

Csak annyit még, hogy érthetetlen számomra, minek viszünk az EB-re olyan játékosokat, akik momentumokat ( sem ) kapnak? Beállnak egy már eldőlt meccsen, akkor is csak percekre? Nincs 12 épkézláb játékosunk, aki(k)re bármely pillanatban számíthatunk? Mert az gáz. Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, jelen helyzetünkben, hogy tapasztalatszerzés céljából vigyünk embereket az EB-re... szerintem. Még, ha hangoztatjuk is, h nekünk ez csak egy "jó buli", felszabadult "játszadozás". :(

 Dewmist2017.06.21. - 10. 21. 

Így a legrosszabb kikapni, bevallom, még mindig bosszant és a hatása alatt vagyok. Folyton csak a "mi lett volna, ha" kezdetű mondatok kavarognak a fejemben és olvasva a hsz-eket csak továbbiak tolulnak fel. Mert valóban érthetetlen, miért bennünket büntettek a meg nem adott kosárral? stb. Kaptunk volna ki simán, 10-15 ponttal és már nem idegesíteném magam miatta. De így??? Ááááááááhh...

 sutter2017.06.21. - 10. 12. 

Fontos tanulság,hogy egy ilyen feszített programú tornát nem lehet 8 játékossal végigcsinálni.
Az 5 nap alatt lejátszott 4 meccs / még a lelazsált ukrán meccs mellett is/borzasztó sok.

 alpokalja2017.06.21. - 09. 41. 

Nekem félig TELE az a bizonyos pohár!
Az amerikainak meg fölösleges volt a magyar útlevél....Ő nyert vele mi nem .....
Gratulálok a CSAPATNAK!!!!!(küzdöttek Ők de hát ennyire futotta)

 sutter2017.06.21. - 09. 35. 

A színészkedésért kapott technikai ellenére Zsófi kosarát meg kellett volna adni, ahogy pár perccel előtte Simon palánkos tripláját is elvették egy a pálya másik pontján elkövetett támadó hibáért...

Nekem az egész EB-n nem tetszett a támadóhibák és szabálytalan elzárások megítélése.
Minden meccsen faultproblémába kerültek centereink,szemrebbenés nélkül, simán elvették 8-9 esetben a labdát támadóhiba miatt.Ellenfeleink erre rájátszva dobálták is magukat minden keményebb elzárásnál.
(A soproni EB-n is ez volt a tendencia)A vicc az hogy pár hónap múlva az EL-ban ugyanezek a bírók,ugyanezeknek a játékosoknak már teljesen másképp fognak fújni.

Összességében rendben volt ez az EB. Helyünkön vagyunk,egylabdás meccsen estünk ki.

 nbence2017.06.21. - 08. 57. 

Én is sokszor néztem meg, mire rájöttem, hogy mi volt ez a technikai. De egyértelműen a színészkedésért kellett lennie.
Más kérdés, hogy ezúttal jobban jártunk volna, ha nem fújják be, mert ott volt Zsófi kosara, míg a technikaiból végül csak 1 pontot sikerült szereznünk...

 NB22017.06.20. - 23. 04. 

Pontosan. Jenő sem látta.
(szóval még a bírót sem szidhatjuk, mert ilyet befújni 1 perccel a vége előtt eléggé durva)

 dmolnar992017.06.20. - 22. 56. 

Szerintem ott nem volt fault, hanem színészkedésért kapott technikait.

 Cerwin 2017.06.20. - 22. 35. 

1 perccel a vége előtt Zsófi dobott egy tempót, amit nem adtak meg, mert előtte technikai hibát vétett az olasz. Már bónuszba voltunk. Ha nem technikai a hiba, csak sima fault, akkor 2 dobás, így meg csak 1 és jöhetünk? Jó ez így?

 NB22017.06.20. - 22. 33. 

Basszus eltűnt a hozzászólás...
Szóval ez nagyon dühítő meccs volt, mert ismét egy megnyert meccset sikerült főleg Sviteknek elszúrni! -7-ról hagyta, hogy visszajöjjenek az olaszok 6 támadás alatt +1-re. Időt kellett volna kérni. Persze a rossz dobóforma is döntött, de +6 volt nekünk!
Vandersloot: ma nagyon nem ment neki. Ez is Svitek felelőssége! Technikai hibák tömkelege, labdaeladások, a 2x negyed végi támadás elszúrás. Ma csak kárára volt a válogatottnak!
Lehoztuk az EB-t 1 győzelemmel, kaptunk egy Macchi nélküli totál gyenge olasz csapatot és nem tudtunk élni vele. Nem tudom mikor lesz megint ekkora esélyünk... Nekem így csalódás!

 Dewmist2017.06.20. - 22. 19. 

A rohadt eletbe! Ilyen amator hibat elkovetni! Siman meg lehetett volna! Vandersloot ezert kar volt...

 öreg2017.06.20. - 22. 17. 

Gratula a Lányoknak,hogy idáig eljutottak!
A mai meccs borzasztó gyenge színvonalú volt,rengeteget hibázott mindkét csapat.
Nálunk ötlettelen,ritmustalan,bátortalan támadójáték volt.
Nem kellett volna erőltetni ma Vanderslootot,nagyon gyengén játszott.Nem mondom,hogy rajta ment el a meccs,ez nem egy emberen múlott,de ha ennyire nem megy,akkor le kell ültetni.
Egyébként még egyszer gratula,hogy idáig eljutottak!

 Taki 562017.06.20. - 22. 16. 

Vandersloot!
Rajta ment el! Ahány labdát elkúrt...

 df2017.06.20. - 20. 49. 

gyurtzy
A Szerb lányainkat most már nem facsarja ki az EB.

 alpokalja2017.06.20. - 17. 21. 

Uraim!

Kint vagyunk az Eb-n.Meccset nyertünk a házigazdák ellen(nem mellesleg sokkal-sokkal magasabban jegyzett csapat mint a miénk).A többi csak jutalomjáték.Mi a faxnak ez a nyavalygás?(amúgy a két vereség is simán vállalható)
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!HAJRÁ LÁNYOK!!!!(nekem félig már most is TELE a pohár)

Tilos a www.wb-sopron.com bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének újraközlése a szerző,
ill. az oldal írásbeli engedélye nélkül.