Keresés:     2019 május 24. péntek
img1img2img4img5img7img8img9img10img11img12img13img14
  SOPRON BASKET FÓRUM

Aktuális fórum: Általános - Minden, ami a csapattal kapcsolatos.

A nyomdafestéket nem tűrő kifejezéseket tartalmazó, személyeskedő, illetve az oldal tartalmához nem illeszkedő hozzászólásokat az adminisztrátorok törlik!


 Név:   Jelszó:    


* A program a html tag-eket kiszűri a hozzászólásból.

Hozzászólás:
  A legutóbbi 20 hozzászólás.A hozzászólások időrendi sorrendben jelennek meg.

[ Új hozzászólás | Frissít | Regisztráció ]

 Mmmmm2019.05.24. - 08. 12. 

Lantos Gábor nálam teljesen leírta magát a Roberto elleni hazug, hangulatkeltő cikkével, nem értem, hogy kerül megint a csapat közelébe...csúszómászó zugfirkász.

 sutter2019.05.24. - 07. 34. 

Simi!

Értem én, hogy félted a csapatot, de ne temesd előre.
Sok mindenben igazad van,de...

- Roberto hiányozni fog, ez vitathatatlan
- Jeca állapota tényleg megjósolhatatlan
- Zsófinak valóban pihentetni kell a sérülését.
- Tina nem játszott a döntőn, ezért nehéz ráfogni, hogy betlizett
- Aleks tényleg nem volt az igazi, de nagyon jól tudjuk mire képes, ha szükség lett volna rá összeszedi magát
- Turner, Dupree, Zsófi idén is majd 100 éves volt, és bírták...

- A leginkább abban van igazad, hogy jönni fognak a károgók meg a fanyalgók.

Hajrá Sopron!

 Cerwin 2019.05.24. - 02. 22. 

Simi

Persze nézhetjük full negatívan is a dolgokat. Csak kár.

 öreg 2019.05.23. - 23. 50. 

Jöjjenek a fiatal magyar játékosok és a hozzájuk tartozó vereségek, de azért a nyerjünk valamit /valamiket😀

 Simi2019.05.23. - 22. 24. 

Sutter

Na igen, és a csapat edzője Roberto Iniguez.
Azóta nincs Turner, Zsófi sérült, Milovanovic szülés után jön vissza, Crvendakic és Jovanovic az idei döntőn.... hm... terített betli.

Cerwin

...és az megvan, hogy January, Milovanovic és Zsófi együtt lassan 100 évesek? Ergo lehet, hogy nem fogják bírni sorozatban a 30-35 perceket, teherrel a vállukon.

Félreértés ne essék: Hajrá Sopron!!!

Nem károgok, mert szeretem ezt a csapatot, mindezt csak azért írom, mert 1-2 vereség bizony jönni fog várhatóan. És egy kisebb hullámvölgynél olvastam én már itt a ló nemi szervéről meg az esti fényességről....:-)

 öreg2019.05.23. - 18. 35. 

A tavalyi / idei csapatból Vonnie és Candice tudott stabil jó teljesítményt nyújtani(egy-két meccs kivételével), Őket nagyon sajnálom,de várható volt, hogy mindkettőjüket nem tudjuk itt tartani,bár Vonnieban nagyon bíztam, de megértem Őt is ,ha nem magyar csapatba megy, mert az visszalépés lenne (bocs,nem akartam senkit megsérteni). Zahui nem hozta, amit vártam tőle és Casas is csak a dőntő meccsein játszott jól, de ott nagyon.
Köszönjük szépen, amit a csapatért tettek és sok sikert kívánunk a következő állomáshelyükön.
Ebből a csapatból nem lehet jobb eredményt kihozni, amíg van egy totális egyeduralkodó Jeka amerikai és orosz-amerikai játékosokkal,de ők megengedhetik maguknak és miért ne tennék?
Gáspár lehet jó edző, Norbi is jó volt, igaz nemzetközi szinten sehol sem jegyzik,nem került bele a körforgásba.
Hajrá LÁNYOK,hajrá SOPRON!

 skywalker7709062019.05.23. - 16. 47. 

Az ilyen emberek kellenek a magyar kosárlabdának mert ez viszi előre ezt a nagyszerű játèkot fügettlenül attól hogy pècsi vagy miskolci vagy akár szekszárdi.😀 Sopron forever✌️

 NB22019.05.23. - 09. 42. 

amióta a Pécs egy "másik osztályban" játszik nekem is egyre szimpibb a faszi:)

 burritos2019.05.23. - 08. 25. 

Az origos interjúra reagálva:
Nagyon szimpatikus nyilatkozat, nagyon emberi!
Kívánok Neki kitartást, erőt, illetve azt, hogy még sokáig tegye a dolgát a klubotok élén! Kiváló ember, és klubvezető!
Mondom ezt úgy, hogy nem kell soproni, csak a borsodi!

 NB22019.05.22. - 19. 07. 

TZ-vel origós interjú:
https://tinyurl.com/y654qdtm

 Cerwin2019.05.22. - 18. 28. 

Az megvan, hogy tavaly January 47%-al dobta a triplát a WNBA-ben? Jeca, Aleks és January amolyan Golden Stats-es stílusban is jók lehetnek. :)

 Cerwin2019.05.22. - 18. 25. 

Ne temessük előre a csapatot! A tavaly előtti kezdőötösnél nem lesz rosszabb az idei, sőt. January elvileg komolyabb játékerőt képvisel, mint Vonnie! Debi, Virág és Betti sokat fejlődtek azóta. Most legalább bizonyíthatják.

 harkailaszlo2019.05.22. - 16. 14. 

Úgy,hogy rajtunk kívül más csapat keretét nem ismerjük,bátor dolog lenne akármelyiket is ,,kinevezni' legnagyobb ellenfelünknek,még a következő szezon megkezdése előtt!

 wyxwyx2019.05.22. - 14. 16. 

...csakhogy itt mar reg nem a Szekszard az ellenfelunk...

 sutter2019.05.22. - 09. 24. 

Felesleges a vészharangokat kongatni( főleg az ellenfelek kereteinek ismerete nélkül).
A 2018-as bajnoki döntőben a következő kezdőötös söpörte ki a Szekszárdot : Turner - Fegyverneky - Crvendakic - Jovanovic - Milovanovic.

 nbence2019.05.22. - 09. 02. 

Én komolyan nem értem ezt a sok lemondó hangulatú hozzászólást.
A most lezárult szezonhoz képest egyértelműen gyengültünk, de az azelőtti, EL ezüstérmes keretünk nem volt lényegesen erősebb a mostaninál. Igen, egyértelmű, hogy Roberto zsenialitását nem fogja hozni Gáspár Dávid, de azok alapján, amit TZ elmondott róla, én egyáltalán nem úgy látom, hogy - Simi szavaival élve - az "EK is távolinak tűnik".
A Roberto előtti években előbb volt egy EK-s évadunk, ahol nem alkottunk maradandót, majd visszatérve az EL-be az első évben pofozógép szerepkörbe kerültünk, de utána sem sikerült még az EK rájátszást érő helyekre sem odaérni.
Mellesleg a bajnokságot ezekben az években is megnyertük.
Azt gondolom, hogy a mostani keret alkalmas arra, hogy az EL csoportban ne az utolsó 2 hely valamelyikén végezzen, és itthon ugyan nem leszünk veretlenek, még az sem biztos, hogy megnyerjük a bajnokságot, de az erős túlzás, hogy már a döntőről is le kell mondanunk (persze akár alakulhat úgy is, de az már csalódás lenne).
Azt kizártnak tartom, hogy Vonnie Magyarországon belül váltson klubot. Annyival többet itthon senki nem tud fizetni, hogy a mi "erőn felül" ajánlatunk ne legyen elég, ráadásul biztos, hogy ezen évek után olyan csapatban akar tovább játszani, ami komoly tényező lesz az Euroligában, ez pedig szintén nem igaz egyetlen magyar alakulatra sem.

 ajastan852019.05.22. - 08. 51. 

Simi!
Még a többi csapat keretet sem hirdetett. Egy erős keret nem garancia a sikerre, lásd a Győr és Szekszárd az idei szezonban.
Ez a soproni keret szerintem simán alkalmas a bajnoki döntőbe jutásra. Egy amerikai klasszissal valamint meghatározó szerb és magyar játékosokkal nem rossz keret ez. Ráadásul akár még két légióst is igazolhatunk.

 Simi2019.05.21. - 21. 50. 

Háát...
Győr-Miskolc döntő bontakozik.
EL sorsolás tök mindegy, EK is távolinak tűnik.

De akkor is ők a mi csapatunk!

HAJRÁ SOPRON!!!!

 skywalker7709062019.05.21. - 18. 29. 

De ugye nem arra cèloztok hogy Vonny a diósgyőrbe menne,ès azèrt ölelgette annyit a cziczást ,nem hinnèm...

 öreg2019.05.21. - 17. 53. 

Van valami hír a távozókról?Hova mennek?A jövő évi csapat valószínű,hogy nem fognak olyan eredményt elérni, mint az idei, de majd kiderül. Dewmistnek volt egy felvetése, amit Zoli mondott a nemzetközi renoméról.Hát igen, könnyebb visszaszerezni, mint megtartani. De igazából nem értem, hogy miért kellett az egy év "költekezés" ,ha ott maradni nem tudunk. Biztos vagyok benne, hogy Zoli tudja, hogy mit csinál és nem reszkíroz. Nem veszélyezteti a csapat jövőjét, véletlenül sem. Ez a legfontosabb, ezért van még csapat Sopronban. Vonnie-t nagyon sajnálom és félig-meddig meg is értem. Takival egyetértek, hogy nagyot csalódnék, ha magyar csapatban folytatná, mert akkor nem előre, hanem visszalépne és Ő is csak egy zsoldos lenne. Remélem nem így lesz. Köszönünk Mindent a távozóknak és sok sikert Nekik! Roberto pedig látta,hogy ez a szint anyagilag nem tartható, mindentől függetlenül hatalmas figura és nagyon jó edző! Köszönjük ROBERTO!

Tilos a www.wb-sopron.com bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének újraközlése a szerző,
ill. az oldal írásbeli engedélye nélkül.