Keres�s:     2021 �prilis 18. vas�rnap
img1img2img4img5img7img8img9img10img11img12img13img14
Informcik   Sopron Basket

  

Klub cme: 9400 Sopron, Lackner K. u. 48.

A kosrlabda csapatot mkdtet gazdasgi trsasg neve: Raabersport Kft.

Csapat neve: SOPRON BASKET

Cme: 9400 Sopron, Lackner K. u. 48.

Csarnok neve: NOVOMATIC ARNA SOPRON - Honlap: www.novomaticarenasopron.hu

Utnptls egyeslet neve: Soproni Darazsak Akadmia - Honlap: www.sopronidarazsak.com

Csapat szne: zld-srga

Telefon: (36)99/311-250

Email: kosarlabda@wb-sopron.com

Internet cm: http://www.wb-sopron.com

Facebook

Youtube

Twitter: https://twitter.com/WBSopron

Instagram: #wbsopron

Mdia akkreditci: media@wb-sopron.com


   Sportdarzs

  

Ni Amatr csapatunk 2018. nyarn alakult meg. A 2018/2019-es szezont a Zld csoportban kezdtk meg, melyet rgtn megnyertnk, gy a 2019/2020-as szezontl a Piros csoportban szerepelnek fiataljaink. A 2020/2021-es szezonban a Sopron Egyetemmel trtnt egyttmkds keretben Sportdarzs-SMAFC nven indultunk.

Eredmnyek, rszletek sportakadmink oldaln: www.sopronidarazsak.com

Sportdarzs-SMAFC informcik


   Brletek

  

Az rvnyben lv jrvnygyi szablyozsokat, s a bizonytalan, naprl napra vltoz helyzetet figyelembe vve klubunk gy dnttt, hogy az idei szezonra nem bocsjt ki klasszikus rtelemben vett brleteket, de lehetsget biztost Prtoli Krtya vtelre.

A nevbl is addan szurkolinkra, tmogatinkra bzzuk, hogy mekkora sszeget sznnak a krtyra, melynek minimlis, kibocsjtsi rtke 10 ezer forint. A krtya tulajdonosnak trtsmentes belpjegyet biztost a klub valamennyi olyan bajnoki mrkzse alkalmval, melyet nzk eltt rendez meg. Tovbb a krtya elvteli s kedvezmnyes jegy-vsrlst biztost arra az esetre, ha nzk ltal megtekinthet Euroliga mrkzsnek is otthont ad a Novomatic Arna. A tavalyi brleteseinknek, a jrvnygyi intzkedsek aktulis llapothoz mrten, a megszokott helyk elfoglalsnak a lehetsgt is biztostja, a tavalyi brletk hasznlatval. Amennyiben a szezon folyamn a mrkzsek ltogatsa korltozott ltszmban lesz meghatrozva, gy a Prtoli krtya tulajdonosok szintn elnyt lveznek a mrkzsekre beengedhet szurkolk krt tekintve.


   Jegyek

  

A magyar bajnoki szezon minden mrkzsre egysgesen 1500 forint a belps. 6 v alatti gyermek rszre nem kell belpt vltani.   Sportcsarnok

  

 

A csapat a mrkõzseit az 1993/94-es vad ta a Sportcentrumban jtsza, elõtte az Egyetemi-csarnokban voltak a mrkõzsek. A Sportcentrum 1987-ben nyitotta meg kapuit. Kezdetben a Soproni SE frfi s a Soproni Posts nõi kosrlabda csapata jtszott a csarnokban, 1993 õsztõl mr a GYSEV is. Itt edzenek az utnptls s amatõr kosrlabda csapatok s a kzilabdsok is. A sportcsarnok kora reggeltõl ksõ estig nyitva tart, s htvgeken is programoknak ad helyet. A Sportcentrumot Kangyal Ferenc s csapata tervezte, mely sorn tbb cl kihasznlst cloztak meg, amit sikerlt megvalstani. A hrom rszre oszthat nagy teremben a lelt kihzhat klnbzõ helyzetekbe a cltl fggõen. A Sportcentrumban van egy kisterem (kosrlabdzs cljra), fitness, szauna, panzi s tterem is.

2005. jlius 1-tl a csarnok zemeltetsi joga tkerlt a kosrlabda klubot zemeltet gazdasgi trsasg, a RAABERSPORT KFT jogkrbe. Ezzel egyetemben az MKB-EUROLEASING SOPRON nagy szabs feljtsi munklatokba kezdett. A megjult csarnok 2005. oktber 7-n kerlt tadsra, mely idponttl kezdve az MKB ARNA SOPRON nevet viselte egszen 2015. prilis 30-ig. Azta NOVOMATIC ARNA SOPRON nven zemel tovbb. 2016. nyarn, az U18-as Ni Kosrlabda EB-re tadtk az j rszt is, gy az edzterem mellett, kt, mrkzsek megrendezsre alkalmas teremrsz is a sportolk rendelkezsre ll.

Cme: 9400 Sopron, Lackner Kristf u. 48.

Telefonszma: (36)99/311-250

Frhely: 2200


Honlap: www.novomaticarenasopron.hu

Email: info@novomaticarenasopron.hu   Szektorok

  

 

Brletes szektorok: A bal oldala, B, C, D, E, F, G

VIP szektor: H, VIP PHOLY

Vendg szektor: I

A 2016-ban tadott palnk mgtti K szektorba nem rustunk brleteket.


   Csarnok megkzelthetsg

  

 Sopron vros trkpe

Aut

A NOVOMATIC ARNA SOPRON legknnyebben a vrost elkerlõ trl (84-es fõt) kzelthetõ meg. A csarnokhoz a Sopron Plazanl kell lekanyarodni.

Vonat

A trkpen megtallhat a Soproni Vastlloms. Innen tbb busszal (1-es, 2-es, 10-es, 12-es) is megkzelthetõ a sportcsarnok! A Jerevn-laktelep irnyba kell felszllni, majd a laktelep els buszmeglljnl leszllni, ahonnan pr 100 mterre helyezkedik el a csarnok.

Repl

Soprontl 70km-re tallhat a bcsi reptr, ahonnan egy ra alatt a vrosba lehet rni. Sopron 200km-es vonzskrzetben tallhat mg a budapesti s a pozsonyi reptr is.Tilos a www.wb-sopron.com brmely fotjnak, rott anyagnak vagy rszletnek jrakzlse a szerző,
ill. az oldal rsbeli engedlye nlkl.