Keresďż˝s:     2020 augusztus 12. szerda
img1img2img4img5img7img8img9img10img11img12img13img14
Műsorfüzet 2000/2001
Tartalom


Berényi János köszöntője

Saeed Armaghani: "Csúcsra törünk"

Balogh Judit: "Önmagunkat kell legyőznünk"


JátékosportrékCsontos Eszter

Eördögh Edit

Balogh Judit

Dénes Krisztina

Seres Éva

Nagy Viktória

Donkó Orsolya

Zuzana Zirkova

Daliborka Vilipic

Alena Kovacova

***

Berényi János köszöntője


Tisztelt Hölgyeim és Uraim !


Milleniumi évet élünk ! Egyesületünk és annak tulajdonosa, a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasúttársaság is készül erre a nevezetes dátumra. Közel 130 éves vállalatunk és e szezonban alapításának 80. születésnapját ünneplő egyesületünk, a Soproni VSE legszebb napjait éli.

Köszönhető mindez tudatosan felépített vállalati üzletpolitikánknak, valamint az egyesület hagyományaihoz méltó sportsikereknek.

A sportsikerek terén az élre kívánkoznak női kosárlabda szakosztályunk immár nemzetközi szinten jegyzett eredményei.

A GYSEV-RINGA ugyanis szerte Európában fogalom lett !

Nem lehetünk ugyanakkor teljesen elégedettek, hisz amíg a nemzetközi színtéren sikert sikerre halmozunk, addig sajnos a nemzeti bajnokság küzdelmeiben elveszítettük bajnoki címünket, aminek visszaszerzését elsődleges célkitűzésként jelöltük meg a szakosztállyal szembeni elvárásaink sorában.

Ezek az elvárások természetesen nagyon magasak, ugyanakkor magas az a szakmai színvonal, valamint gazdasági háttér is, amely stabil erőként az együttes mögött áll.

Régi társaink, a Ringa Húsipari Rt. valamint a NIKE International és további 70 támogató mellé újabbakk csatlakoztak.

Közülük is kiemelkedik az Euroleasing Rt. , amely lehetővé tette számunkra, hogy az együttes egy újabb nagy lehetőség kapujába érkezhessen !

Történetünk kiemelkedően legjobb és legeredményesebb játékosa, Balogh Judit visszatért a parkettre, hogy újra végső győzelemre vezényelje lányainkat.
Szlovák vendégjátékosaink révén olimpiai résztvevőkkel büszkélkedhetünk.
Utánpótlásnevelésünk mára kézzel fogható eredményeket is mutat. Hosszu várakozás után újra saját nevelésű fiatalokkal töltjük ki a felnőtt keret állományát.

Végül de nem utolsó sorban olyan szurkoló és támogatói körrel rendelkezünk Önök révén, amely Magyarországon csak keveseknek adatik meg. Egy egész város áll mögöttünk az összetartozás és a siker iránti vágy szellemében.

Mára elmondhatjuk, hogy minden feltételt megteremtettünk egy újabb "arany év" átéléséhez.

Ehhez kívánok kitartást, sérülésmentes szezont és nem utolsó sorban jó szerencsét ! Kérem Önöket, hogy szurkoljunk együtt a 128 éves GYSEV RT. lányainak, a GYSEV-RINGA csapatának.


Tisztelettel:

Dr. Berényi JánosSaeed: "Csúcsra törünk"


Saeed Armaghani irányításával immár negyedik szezonjára készül a GYSEV-RINGA csapata. Az elmúlt évekhez képest több változás is történt az egyesület háza táján. Többek között erről is beszélgettünk edzőnkkel.

- Hogy telt a nyarad ?

- Köszönöm a kérdést, jól és mozgalmasan. Horvátországban pihentem családommal, ahol nagyon jól éreztük magunk. Ezt követően kalandos úton jutottam át Jugoszláviába, ahol egy hetet töltöttem szakmai továbbképzésen, majd hazatérve tovább utaztam szülőföldemre, ahol 20 napot töltöttem. Ez az utazás sem nélkülözte a viszontagságot, hiszen a gép, amellyel repültem volna, bombariadó miatt egy napot vesztegelt Bécs repülőterén. Végül minden megoldódott én pedig ismét itt vagyok.

- Eltelt egy hosszu nyár az előző szezon óta. Hogyan zártad magadban az 1999/2000 es évadot?

- Én mindenképpen úgy érzem, hogy sikeresek voltunk. A magyar kosárlabdázás története során elsőkként sikerült bejutnunk az euroliga rájátszásába, amivel ismét sporttörténelmet írtunk. Bajnoki szereplésünk során ugyan több kudarcnak számító eredmény is becsúszott, ugyanakkor valamennyi körülményt figyelembe véve úgy érzem nem vallottunk szégyent. A csapat az ezüstéremmel, a maximumot hozta ki magából. Nem szabad elfelejteni, hogy erre a döntő ütközetre már az ideálist meg sem közelítő játékosállománnyal vágtunk neki. Nagy tanulságai is voltak ugyanakkor ennek az évnek. A legfontosabb szakmai vonatkozású, hogy még körültekintőbben kell kialakítanunk játékosállományunkat, különösen az általunk alkalmazandó játékstílus érdekében !

- Az idei szezonra viszont nem csak a játékosállomány, hanem a körülötted dolgozó szakmai stáb is sokat változott. Mi indokolta a személycseréket ?

- Elköszöntünk Palkovits Tamástól, aki három éven keresztül a segítőm volt és akivel nagyon jó munkakapcsolatban tudtam dolgozni. Ezúton is kívánok neki sok sikert a szolnoki kispadon. Drukkolok neki, hogy meg tudja valósítani az elképzeléseit. Helyére egyrészt Hollós Anna került, aki korábban játékosom volt és aki két éve hagyta abba az aktív pályafutást, másrészt Sterbenz László, aki a fiatalok edzéseit irányítja a jövőben.

Hamid Reza Majlesi révén erőnléti edző is segítette a munkám. Nagyon sokat dolgoztunk kiváló hangulatban. Az előző évekhez képest többet tudtam foglalkozni a játék lényegi részével, míg Hamid révén az erőnléti felkészülésünk ideális kezekbe került. Tőle mindnyájan sokat tanulhattunk és ennek remélem majd a hosszu menetelésünk során fogjuk hasznát venni igazán. Nusi egészen más dolgokra világított rá. Tőle sok olyan információt kapok, amely a még nem túl távoli játékosmúltját ötvözi immár edzői gondolkodásmódjával. Eddig azt hiszem jól működik ez a felállás. Bízom benne, hogy így marad a jövőben is .

- Csupa reményt keltő dolgot mondtál eddig. Beszéljünk most egy kicsit a lányokról, hisz valójában az ő teljesítményük lesz az igazi fokmérő. Az idén feladtad korábbi elveidet, hiszen két játékos is hiányzott a felkészülésről, ugyanakkor 6 fiatal is bekerült a felnőtt csapat keretébe. Hogy értékeled a felkészülést ?

- Kezdjük az elején. Zirkova és Kovacova az én választásom volt. Úgy érzem olyan játékosokról van szó, akikért érdemes volt vállalnunk ekkora rizikót . Természetesen most hogy megérkeztek a csapatnak velük együtt újra kell tanulnia mindent, amit eddig vettünk de a játékunkat igyekeztem úgy alakítani, hogy az nagyban hasonlítson ahhoz,amit Ők Rózsahegyen játszottak. A felkészülésünk egyébként jól sikerült. A lányok végig partnerek voltak mindenben.Úgy érzem készen állunk az előttünk álló nagy feladatokra. Igaz ez a fiatalokra is, akik szerintem tovább fejlődtek. Az iskolakezdés ugyan visszavetette őket, hiszen a tanulás valamint saját korosztályos edzéseik mellett már nem jut 100 % energiájuk az esti edzésekre de mindenképpen sok bíztató jelet látok náluk.Aki pedig látta a felkészülési mérkőzéseinket az maga is meggyőződhetett az általam elmondottak valódiságáról.

- Hát feladat az idén is lesz bőven. Saeed Armaghani mivel lenne elégedett a szezon végeztével ?

- Egy ilyen szintű csapat elé úgy érzem szükségtelen célokat tűzni. Ennek az együttesnek csak a maximumra törekvés lehet a célja. A csúcsra akarunk feljutni mind a hazai bajnokságban, mind pedig a nemzetközi mezőnyben egyaránt. Természetesen egy magyar csapatnak ez még nem jelenti ugyanazt, úgyhogy maradjunk annyiban: a csúcsra törünk, aminek titka mindig a soron következő mérkőzés megnyerésében rejlik.Balogh Judit: "Önmagunkat kell legyőznünk"


- Hogy esik újra az élsport ?

- Azt hiszem, már régen esett ennyire jól. Jó érzés az otthon töltött nap után kicsit más közegbe kerülni, ahol egyébként kitűnően érzem magam. Egyetlen szívfájdalmam, hogy az edzések nagyon későn kezdődnek, ezért nem tudok otthon lenni, mikor a gyerekeim ágyba bújnak.

- Mekkora teher két gyermekkel kosárlabdázni?

- Nem igazán a gyerekek száma meghatározó, sokkal inkább a koruk. A lányom most ment iskolába. A beilleszkedés, mint mindig, nehézségekkel jár. A fiam még túl kicsi, hogy megértse, időnként el kell mennem. Ráadásul most kezdi aktívan felfedezni a környezetét. Mászik egész nap, felkapaszkodik mindenre, úgyhogy egy pillanatra sem szabad szem elől téveszteni. Nem mondom, hogy nem fáradok el a nap végére, de ezt vállaltam, nincs helye a nyavalygásnak. A neheze úgyis csak ezután kezdődik, amikor majd napokra itt kell hagynom őket. Még sosem voltam a kicsitől éjszaka távol, ez biztosan mindkettőnket megvisel majd. Szerencsére van valaki, aki rengeteget segít a gyerekek ellátásában és nevelésében, vele nyugodt szívvel hagyom itt a csemetéket.

- Akkor mi késztetett mégis arra, hogy visszatérj ?

- Elsősorban az, hogy a korom ellenére éreztem fizikai erőt magamban, hogy felvegyem a versenyt a nálam sokszor 10-15 évvel fiatalabbakkal. Másrészt úgy gondoltam és most is úgy gondolom, hogy ez a jelenlegi GYSEV-RINGA egy kitűnő erőkből álló alakulat, amelyik mindenre képes ! Olyan eredményeket érhetünk el, amiről magyar kosaras csak álmodozhatott néhány évvel ez előtt. Ezt az élményt nem akartam elvenni magamtól.

- Nem félsz attól, hogy nem fogod majd azt a teljesítményt nyújtani, amit megszoktunk Tőled?

- Kezdetben féltem ! Különösen azok után, hogy a felkészülés 2 hónapjában nem volt egyetlen hét sem, amikor végig tudtam volna csinálni az edzésprogramot. Betegségek, sérülések miatt szinte alig edzettem. Aztán jöttek az első meccsek és éreztem, hogy fizikailag sem vagyok azon a szinten mint a többiek. Most már 2-3 hetet végigdolgoztam és bár még mindig nem vagyok az igazi, azért jó adag türelemmel és akarattal be lehet hozni a lemaradást. Azt remélem, hogy december elejére visszanyerem a régi állapotomat ! Az viszont már egy másik kérdés, hogy ebben a csapatban nem az lesz a szerepem, mint két évvel ez előtt.Ennek a csapatnak nincs gyenge pontja !Minden poszton több meghatározó játékossal is rendelkezünk.A felkészülési mérkőzések is azt mutatták, hogy mindig lesz egy-egy játékos, aki a nehéz pillanatokban magára tudja vállalni a felelősséget úgy, hogy az mindig valaki más lesz.Számomra lényegtelen, hogy a csapat győzelméhez mivel és mennyivel fogok hozzájárulni, a fontos, hogy minél több sikerben legyen részünk. A csapatsportágak ma már nem az egyénekről szólnak. Az a csapat tud nyerni, amelyik igazi egységet alkot!

- Kik lesznek a legnagyobb riválisaink?

- Ugyanazok a csapatok, akik az elmúlt években. De azt gondolom, elsősorban önmagunkat kell legyőznünk, egységessé kell kovácsolódnunk és akkor nem lesz olyan együttes se itthon, se Európában, aki ellen félve kellene pályára lépnünk. Önmagunkban kell érezni az erőt, akkor megjön az önbizalom is és jól fogjuk magunkat érezni, amikor hajtunk a csapat sikereiért. Remélem ezt a közönség is érezni fogja és a nehéz helyzetekben maximálisan mellénk áll majd.

- Mivel lennél elégedett jövő májusban?

- Ha sikerül magunkból kihozni a maximumot, mindenképpen elégedettek lehetünk ! A legfontosabb, hogy azzal az érzéssel zárjuk a szezont, hogy mindent megtettünk, nem maradt bennünk felesleges energia. Hogy ez helyezésben mire lesz elég ? Azt nem tudom de számomra sokkal fontosabb, hogy tiszta lelkiismerettel zárjam az évet !Játékos portrék


4 Csontos Eszter


SZAKMA

Csapata: GYSEV-RINGA

Edzője: Saeed Armaghani
Győzelme: Ronchetti-Kupa győzelem

Veresége: OIK döntő, 2000

Centere: Tim Duncan

Irányítója: Alen Iverson

Bedobója: Balogh Judit


A NAGYBETŰS ÉLET

Életelve: Jól, vagy sehogy!

Erénye: Céltudatosság

Hiányossága: Több is van...

Félelme: Sérülés

Esküvő: Majd 10 év múlva

Válás: Nincs a terveim között

Igaz barát: Nehéz megtalálni

Ellenfél: Önmagam


ÍZLÉSE

Festészet: Vasarely

Komolyzene: Vivaldi

Könnyűzene: Ákos

Mozi: Tolvajtempó

TV: HBO

Rádió: Danubius

Újság: Cosmopolitan


KEDVENCEK

Itala: Traubi

Étele: Grill csirke

Napja: Március 29.

Száma: 9

Színe: Kék

Állata: Maci

Virága: Ibolya

Autója: BMW 525

Parfümje: Tommy Girl

5 Eördögh Edit


SZAKMA

Csapata: GYSEV-RINGA

Edzője: Bild Katalin, neki nagyon sokat köszönhetek, Ő tanított meg az alapokra és bíztatott a kemény munkára

Győzelme: OIK győzelem (1990), első Euroliga győzelem (GYSEV-RINGA - Como, 1999)

Veresége: S. Postás - GYSEV-RINGA, 1 ponttal kikaptunk, akkor még a Postásban játszottam

Centere: Ambrus Erzsébet

Irányítója: Újvári Eszter

Bedobója: Balogh Judit


A NAGYBETŰS ÉLET

Életelve: A múlton már nem tudsz változtatni, de a jövő még előtted van.

Erénye: Segítőkész, és mindig vidám

Hiányossága: Ezeket inkább nem reklámozom

Félelme: Csalódások

Esküvő: Egy életre szól, csak az Igazival!

Válás: Soha nem akarom átélni

Igaz barát: Nagyon fontos, vele bármikor, bárhol, bármiről

Ellenfél: Csak a pályán létezik


ÍZLÉSE

Költészet: Szépirodalom, Stendhal: Vörös és fekete

Festészet: Nem rajongok érte

Komolyzene: Nem hallgatok

Könnyűzene: Nincs kedvenc, mindent szeretek

Mozi: Hangulattól függően, vígjáték vagy akció

TV: Sportműsorok, és egy sorozat

Rádió: Roxy, kár, hogy Sopronban nem fogható

Újság: Shape és sportújságok


KEDVENCEK

Itala: Narancslé, Bailey's

Étele: Rostos csirkemell és rakottkel

Napja: Szombat

Száma: 5

Színe: Fekete, fehér

Állata: Delfin

Virága: Sárgarózsa

Autója: BMW 525

Parfümje: I'adore


7 Balogh Judit


SZAKMA

Csapata: GYSEV-RINGA

Edzője: Saeed Armaghani

Győzelme: Ronchetti döntő '98, Aix en Provance

Veresége: Olimpiai selejtező 1988, Malajzia

Centere: Isabelle Fijalkovski

Irányítója: Saeed Armaghani

Bedobója: Eva Nemcova


A NAGYBETŰS ÉLET

Életelve: Az élet rövid, de ha jól élünk, elég lehet

Erénye: Családcentrikusság

Hiányossága: Kevés a hely, hogy felsoroljam

Félelme: A modernkor betegségei

Esküvő: Csak egyszer

Válás: Nem lesz

Igaz barát: Ellenséggé válhat


ÍZLÉSE

Költészet: Tóth Árpád, Radnóti Miklós

Festészet: Nonfiguratív

Komolyzene: Mozart, Beethoven, Ravel, Csajkovszkij, Smetana

Könnyűzene: Csak dallama legyen

Mozi: Nincs időm rá

TV: Csak a Saeed ne kapcsolgassa

Rádió: Amiben sok a zene

Újság: Burda


KEDVENCEK

Itala: Kávé az irodában

Étele: Főzelékek a Pince Csárdában

Napja: Vasárnap, mert zárva van a kocsma

Száma: Heti Hetes

Virága: Liliom

Autója: Mindig, amelyik éppen van

Parfümje: Változó


8 Dénes Krisztina


SZAKMA

Csapata: GYSEV-RINGA

Edzője: Á, ilyen nincs, mindegyik dolgoztat

Győzelme: '97-es bajnoki döntő, 5. meccs

Veresége: Nem tudok veszíteni


A NAGYBETŰS ÉLET

Életelve: Harmóniára törekszem

Erénye: Tudok küzdeni

Esküvő: Jó buli

Válás: Rossz buli

Igaz barát: Kevés és sokat ér


ÍZLÉSE

Festészet: Salvador Dali

Mozi: Vígjátékok

Rádió: Juventus Rádió


KEDVENCEK

Itala: Alkoholmentes

Étele: Töltött paprika, egész mogyorós csokoládé

Napja: Péntek

Száma: 8

Színe: Fehér

Állata: Delfin, teknősbéka

Virága: Csak ne szegfű

Autója: VW


9 Seres Éva


SZAKMA

Csapata: GYSEV-RINGA

Edzője: Tursics Sándor, Saeedot annyira még nem ismerem

Győzelme: 1996-os bajnoki döntő a Fradival, és remélem idén a GYSEV-RINGA-val

Veresége: FTC-BSE, ahol 23 pluszból 24 mínusz lett

Centere: Nagy Dorottya

Irányítója: Újvári Eszter

Bedobója: Balogh Judit, Károlyi Andrea


A NAGYBETŰS ÉLET

Életelve: Mindig előre tekintek, a múltból csak a jóra emlékszem

Erénye: Tudomásom szerint nincsenek ellenségeim, ami sok mindent elárul

Hiányossága: Van, de erről nem engem kellene kérdezni

Félelme: Sérülések, remélem több már nem lesz

Esküvő: Remélem még ebben az életemben

Válás: Erre nem is gondolok

Igaz barát: Több van

Ellenfél: Csak a pályán


ÍZLÉSE

Költészet: Tóth Árpád

Festészet: Munkácsy Mihály

Komolyzene: Nem hallgatok

Könnyűzene: Mindenfélét szeretek

Mozi: Akár minden nap

TV: Sorozatok minden mennyiségben

Rádió: Danubius, Roxy

Újság: Shape, Sport


KEDVENCEK

Itala: Light Cola

Étele: Káposztás ételek és Szélmalom ebédek

Napja: Szombat, vasárnap

Száma: 9

Színe: Kék, szürke

Állata: Kutya

Virága: Rózsa, bár szerintem az a fontos, hogy ki adja

Autója: Audi A3

Parfümje: Kenzo, Ralph Lauren

10 Nagy Viktória


SZAKMA

Csapata: SMAFC Roto-Elzett

Edzője: Sterbenz Tamás

Győzelme: Még csak következik

Veresége: az ifi EB elődöntőben, 1994-ben

Irányítója: Iványi Dalma

Bedobója: Balogh Judit


A NAGYBETŰS ÉLET

Életelve: Csak egy van belőlem

Erénye: Lelkiismeretesség, hűség

Hiányossága: Makacsság

Félelme: Magány

Esküvő: Csak egyszer

Válás: Ha egyszer elvettél, nem válunk!

Igaz barát: Bármit megtennék értük

Ellenfél: Ha fél, akkor jó!


ÍZLÉSE

Költészet: Tandori Dezső

Festészet: Gustav Klimt

Komolyzene: Beethoven

Könnyűzene: Supertramp

TV: Ally McBeal


KEDVENCEK

Itala: Limonádé

Étele: Mindenevő vagyok

Napja: Szabadnap

Száma: 44

Színe: Kék

Állata: Kutya, manéte

Virága: Mezei virágok

Autója: Honda Civic


11 Donkó Orsolya


SZAKMA

Csapata: GYSEV-RINGA

Edzője: Gyimesi János

Győzelme: Magyar-Kupa döntő, Sopron 1998

Veresége: Izraeli EB-középdöntő a magyar válogatottal

Centere: Sabonis

Irányítója: Horváth Juci

Bedobója: Balogh Judit


A NAGYBETŰS ÉLET

Életelve: Csöndben és boldogan

Erénye: Majd mások megmondják

Hiányossága: A balkezem

Félelme: Még egy súlyos sérülés

Esküvő: Csöndes volt, de felejthetetlen

Válás: Nekem nem lesz

Igaz barát: Ritka

Ellenfél: Mindegyiket le akarom győzni


ÍZLÉSE

Költészet: Ez is egy hiányosságom

Festészet: Picasso

Komolyzene: Ravel: Bolero

Könnyűzene: Sting

Mozi: Távol Afrikától

TV: Napkelte

Rádió: Csak az autóban

Újság: Kisalföld, A Sport, Magyar Konyha


KEDVENCEK

Itala: Hétköznap almafröccs, ünnepnap egy pohár pezsgő

Étele: Levesek, egytálételek

Napja: Meccsnap, és ha nincs edzés

Száma: 11

Színe: Pasztellszínek

Állata: Angol szetter és a mormota

Virága: Mezei- és vadvirágok

Autója: Ford

Parfümje: I'Adore


12 Zuzana Zirkova


SZAKMA

Csapata: Final Four, Brno (1999)

Centere: Alena Kovacova

Irányítója: Souvret


A NAGYBETŰS ÉLET

Életelve: Élj 100%-al!

Erénye: Csendes vagyok

Hiányossága: Néha lusta vagyok

Félelme: Az egyedüllét

Esküvő: Akarok, de még nem gondolok rá

Válás: Nem lesz

Igaz barát: Szeretem, ha sok van


ÍZLÉSE

Mozi: Hatodik érzék

TV: MTV

Rádió: Danubius

Újság: Sport


KEDVENCEK

Itala: Juice

Étele: Csirke

Napja: Szilveszter

Száma: 7

Színe: Piros

Állata: Papagáj

Virága: Rózsa

Autója: Ford Ka

Parfümje: Noah


13 Daliborka Vilipic


SZAKMA

Csapata: Red Star, 1995

Edzője: Hollós Anna

Győzelme: 1995-ben szoros meccsen a bajnoki döntőben a Red Starral legyőztük a Vrsat-ot

Veresége: A tavalyi GYSEV-RINGA - PVSK soproni bajnoki döntő, ahol a balesetem miatt nem játszhattam

Centere: Shaq O'Neill

Irányítója: Nela Ilic

Bedobója: Lara Mandic


A NAGYBETŰS ÉLET

Életelve: Minden reggel úgy kelek, hogy előttem egy csomó lehetőség, amit ki lehet használni

Erénye: Mindent jól csinálok

Hiányossága: Nem tudok kínaiul...

Félelme: A kisegértől nagyon félek

Esküvő: Majd valamelyik szombaton

Válás: Nem jó dolog

Igaz barát: Sok van

Ellenfél: PVSK


ÍZLÉSE

Költészet: Nem igzaán köt le

Festészet: Van Gogh

Komolyzene: Nem hallgatok

Könnyűzene: Bármilyen mennyiségben

Mozi: Bárányok hallgatnak

TV: Az éjfél utáni műsorokat szeretem

Rádió: Danubius

Újság: Sportújságok


KEDVENCEK

Itala: Sör, bármelyik fajta (sic!)

Étele: Roston csirkemell

Napja: Vasárnap és a pihenőnapok

Száma: 13

Színe: Piros

Állata: Kutya

Virága: Nárcisz

Autója: Peugeot 206

Parfümje: I'adore


15 Alena Kovacova


SZAKMA

Edzője: Aldo Corno

Győzelme: Final Four, Brno (1999)

Centere: Fijalkowski

Irányítója: Bielikova

Bedobója: Janette (brazil)


A NAGYBETŰS ÉLET

Életelve: Soha ne mondd, hogy soha

Erénye: Mindig igazat mondok

Hiányossága: Túl sokat beszélek

Félelme: Halál

Esküvő: Akarok, de még nem gondolok rá

Válás: Nem lesz

Igaz barát: Kevés ilyen van


ÍZLÉSE

Mozi: Instict filmek

TV: VIVA

Rádió: FUN Rádió

Újság: Sport


KEDVENCEK

Itala: Juice

Étele: Tészta, Csirke

Napja: Karácsony

Száma: 11

Színe: Fekete

Állata: Kutya

Virága: Rózsa

Autója: Ford Focus

Parfümje: Hugo Boss
- 2000-10-06
[ Nyomtatható verzió ]

További hireink
    Dávid Gáspár: 2023!
Dávid Gáspár took over the role of the head coach on our team last year, and has proved his capability to fulfill it already in his first season
08/11 14:20
    Let's get down to warm-up!
After a lead-in week 0 our team has begun the 2020/2021 pre-season on Monday morning with the usual medical check-ups and various sports diagnostics assessments
08/10 18:37
    Alapozásra fel!
Csapatunk egy felvezető, amolyan nulladik hét után, hétfőn reggel a megszokott orvosi vizsgálatokkal és különböző sportdiagnosztikai felmérésekkel kezdte meg a 2020/2021-es szezon alapozó időszakát
08/10 17:46
    18 teams applied for Euroleague campaign
According to FIBA 18 clubs have submitted their application for the 16 spots available in the most prestigious women's competition, so four teams will have to play a qualifying round
08/10 12:20
    18 csapat nevezett az Euroliga küzdelmeire
A FIBA tájékoztatása alapján 18 klub adta be nevezését a legrangosabb női sorozat 16 helyére, így négy csapatnak selejtezőt kell játszania
08/10 11:24
    Application submitted for Euroleague
As it is known, since no champions were announced in our domestic leagues, the Hungarian Basketball Federation has sorted out the international cup seeds based on the results of the past three seasons, picking our team for the Euroleague spot
07/24 21:34
    Beadtuk a nevezésünket az Euroligára
Mint ismert, mivel hazánkban nem hirdettek bajnokot, így az MKOSZ, az elmúlt három szezon eredményei alapján osztotta ki a nemzetközi induló helyeket, csapatunkat megjelölve az Euroliga sorozatra
07/24 19:39
    Iránymutatás a fiatal tehetségeknek
A július is aktívan telik csapatunk tagjai számára
07/07 14:05
    International cup draw to be held in August
A decision has been made about closing this season's international tournaments at the FIBA Board's online meeting
06/16 19:21
    Augusztusban sorsolják a nemzetközi kupákat
A FIBA Board online ülésén döntés született arról, hogy az idei szezon nemzetközi sorozatai lezárásra kerülnek
06/16 18:51
    Mese is lehetne - Már nem csak online kapható
Török Zoltán: Mese is lehetne című könyve most már nem csak online rendelhető, hanem személyesen is megvásárolható hétköznapokon klubunk sportirodáján (Novomatic Aréna, Lackner K
06/05 13:21
    Nem tudta bevenni Sopront a török had
Új szakvezetővel, tovább fiatalított csapattal vágtunk neki az idei szezonnak, melynek kezdete minden várakozásunkat felülmúlta
05/30 10:00
    The Turkish were unable to take Sopron
We got into this season with a new head coach and a roster that was even younger than before, and the beginning of it was above all expectations
05/29 12:06
    FINAL4 came back to Sopron
Who would have thought back in 2018 that a year later we would be able to host the Euroleague FINAL4 again? Well, the world set their eyes on Sopron again, because the decision-makers at FIBA thought that only the experience staff of our club would be able to organize the event on a high level within three weeks
05/26 11:37
    A FINAL4 visszatért Sopronba
Ki gondolta volna 2018-ban, hogy egy év múlva ismét mi rendezhetjük az Euroliga négyes döntőjét? Már pedig ismét Sopronra szegezte tekintetét a nagyvilág, miután a FIBA döntnökei úgy gondolták, egyesül a mi klubunk tapasztalt stábja tudja három hét alatt megszervezni magas színvonalon az eseményt
05/26 10:00
    The first step towards the third F4
It is generally thought that it is always easier to get to the top than to stay there
05/22 15:20
    Az első lépés a harmadik F4 felé
Általános vélekedés, hogy a csúcsra mindig könnyebb felérni, mint ott maradni
05/22 11:00
    Celebration
Regarding the 2018 Euroleague Final every basketball enthusiast was preparing for celebration
05/19 12:37
    Ünnep
A 2018-as FINAL4 döntője kapcsán ünnepre készült minden magyar kosárlabda barát! Először léphetett pályára magyar csapat az Euroliga elsőségért! A túloldalon egy kisebb világválogatott sorakozott fel, mely érvényre is juttatta nagyobb erejét a remekül küzdő csapatunkkal szemben
05/19 11:00
    Betti undergone surgery
Our center Betti Határ has been suffering from pain in her ankle, and has finally decided to undergo operation
05/18 14:33


[ A mai nap hírei | A hónap összes híre ]Tilos a www.wb-sopron.com bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének újraközlése a szerző,
ill. az oldal írásbeli engedélye nélkül.