Keresés:     2018 október 22. hétfő
img1img2img4img5img7img8img9img10img11img12img13img142003/2004 - 6. évf. 5. szám
Tartalom
- Ha ma nyerünk...

- Ismét győzelemben bízva - Natalia Hejkova riport

- Kitartással és akaraterővel - Beszélgetés Horváth Zsuzsival

- Szentpétervárról a leghíresebb amerikai sportarénákba - Svetlana Abrossimova riport

- Goca az újabb MVP!

- Ellenfelünk - Universitat FC Barcelona

- Somogyi Andrea nálunk folytatja!

- OSB eredmények

- Tabellák

- Euroliga statisztikák
***

Ha ma nyerünk...

Hát igen. A főcímben rejlő gondolat sokunkat foglalkoztatja. A múlt heti Aix-en-Provence elleni drámai forgatókönyv alapján íródott hosszabbításban kivívott győzelemmel nagy lépést tettünk az Euroliga Play-off felé. Óriásit küzdöttünk, és szurkolóink hathatós segítségével, 5 játékosunk kipontozódása ellenére is sikerült felül kerekedni riválisunkon. Ezzel lépéselőnybe kerültünk velük szemben. A hátralevő három forduló párosítása, és a várható eredmények alapján ez az egy pontos előny kitart a csoportküzdelmek végére. Csak hát már megtanultuk az elmúlt években, hogy az Euroligában nem beszélhetünk papírformáról. A legbiztosabb, a győzelem! Erre fogunk törekedni ma is a csoport második helyén álló, erős játékosállománnyal rendelkező Barcelona ellen. A spanyol együttes legnagyobb igazolása a nyár folyamán Razija Mujanovic megszerzése volt. A bosnyák óriás azóta már – férje újabb ámokfutását követően – olasz földön, a Como együttesében pattogtat. A megüresedett centerposztra sokáig kerestek megfelelő utódot, és úgy tűnik meg is találták a 193 cm magas amerikai Adrian Williams személyében, aki az elmúlt két mérkőzésen 28 pontot és 21 lepattanót szedett össze 43 percnyi játékidő során. Mellette rutinos légiósok, és az Európa-bajnokságon remeklő spanyol válogatott erősségei határozzák meg ellenfelünk játékát. Igen erős csapat vár tehát ránk ma este, de mindent meg fogunk tenni az újabb sikerért. Ehhez kérjük szurkolóink segítségét! A múlt heti mérkőzés is bebizonyította, hogy közös erővel bármire képesek vagyunk!

Ha ma nyerünk... Ugye, nyerünk?

HAJRÁ SOPRON!

Ismét győzelemben bízva

Az elmúlt héten óriási lépést tett csapatunk az Euroliga rájátszása felé vezető úton. A két hosszabbítást követőn megnyert összecsapáson az Euroleasing Orsi Sopron játékosai végig küzdve, minden erőtartalékot mozgósítva szerezték meg a győzelmet. A csapat vezetőedzőjét, Natalia Hejkova-t kértük arra, hogy értékelje a drámai mérkőzést:


- Ez volt edzői karrierem második két hosszabbításos mérkőzése. Az első 2000-ben, Rózsahegyen az Euroliga döntőjében volt, de még soha nem fordult elő, hogy egy mérkőzésen ennyi játékosom kipontozódott volna. Nem emlékszem arra, az Euroliga és a különböző bajnokságokat figyelembe véve, hogy a csapat 5 játékosa kipontozódjon. Ez egy nagyon különös 50 perc volt.


- Mit gondol, mivel tudott csapata mérkőzést nyerni?


- Két hosszabbítást követően csak minimális tényezők dönthetik el a mérkőzés kimenetelét. Úgy gondolom, hogy győzelmünk leginkább annak köszönhető, hogy 50 percig küzdöttek a játékosok, a kényes, kiélezett szituációkban nem vesztették el a fejüket. Fel tudtak állni az elveszettnek hitt szituációkban és minden nyomáson úrrá tudtak lenni. A végjátékban mindenki elhitte, hogy meg tudjuk nyerni a meccset és szerencsére a pályán volt egy olyan játékos, Goca aki a hátán vitte a csapatot és klasszis módjára játszott.


- Magabiztosan nyerte a Szeged elleni mérkőzést a csapat és talán a hullámvölgyek sem voltak jellemzőek a játékra. Mit gondol, összeért az együttes?


- Tény, hogy az eddigieknél magabiztosabban hoztuk a kötelező győzelmet, igaz még mindig előfordultak hullámvölgyek a játékban, ám ezúttal ezek a periódusok jóval rövidebb ideig tartottak. Remélem, folytatódik a csapat jó sorozata és magabiztosan hozzuk győzelmeinket a bajnokságban is.


- Ma esti vendégünk az UNIVERSITAT FC Barcelona együttese, hogyan emlékszik vissza az első találkozóra?


- Nem játszottunk rossz mérkőzést ellenük, de sajnos sok hiba becsúszott a támadójátékunkba. Mire pedig rendeztük a sorainkat sajnos már túl nagy előny birtokában volt a katalán csapat és nem engedték ki kezükből a győzelmet.


- Milyen esélyekkel lép pályára ma este a csapat?


- Úgy gondolom, hogy van esélyünk a győzelem megszerzésére, igaz a spanyol csapatnak azóta Adrien Williams személyében van egy új játékosa. Nagyon sokat futnak és rendkívül gyors játékot játszanak. Kifejezetten jó hárompontos dobóikra különösen oda kell figyelnünk, a szinte minden poszton nagyszerű játékosok által alkotott csapatból. Bízom benne, hogy a múlt szerdai mérkőzés után felszabadultabban, magabiztosan tudunk játszani és tudjuk megszerezni a győzelmet.

Kitartással és akaraterővel

Furcsa leírni egy 20. életévében járó hölgyről, de Horváth Zsuzsa az Euroleasing Orsi Sopron egyik legrégebbi játékosa. Tizenöt éves korában került Sopronba, ahol fokozatosan vált előbb az utánpótlás csapatok, majd a B csoportos Simi Gysev, ettől a szezontól kezdődően pedig az A csoport mellett az Euroligában is érdekelt Euroleasing Orsi Sopron meghatározó tagjává. Zsuzsit elsőként a kezdetek felelevenítésére kértük:


- Nagykanizsai vagyok, ahol Gábor Erzsébet révén nagy hagyományai vannak a női kosárlabdának. 13 éves koromig atletizáltam, majd onnan az ő hívó szavára váltottam kosárlabdára. Az első időben még mindkét sportot űztem, majd szép lassan a kosárlabda felé tolódott az arány úgy, hogy végül a kosárlabdát kezdtem el versenyszerűen űzni. Magas, nyúlánk lány voltam, bíztak benne, hogy növök is még egy kicsit.


- Ötödik éve élsz és sportolsz Sopronban. Hogyan élted meg a váltást és a klub megkeresését?


- Elsős gimnazistaként nem gondolkodtam azon, hogy Sopronba, vagy más városba költözzek. Török Zoli és Hollós Nusi kerestek meg és szinte „elkértek” a szüleimtől. Az első időszakban nagyon rosszul éltem meg a váltást, pedig soha ne voltam az a tipikus „anya-apa” típus, mégis az első időszakban azért nagyon hiányzott a megszokott otthoni közeg.


- Mikor vált tudatossá számodra a profi sportolói karrier?


- Őszintén megmondom, hogy ez számomra még mindig nem teljesen tudatos. Nagyon szeretek játszani, mindent meg teszek a csapat sikeréért, de még mindig a játék szeretete vezérel, nem pedig a tudatos karrier építés.


- A Simi-Gysev tagjaként az NB/1 B csoportjában, már meglehetősen nagy mérkőzésrutinra tettél szert. Hogyan emlékszel vissza ezekre az évekre?


- Óriási lehetőséget kaptunk, hogy junior korú játékosként már a felnőtt bajnokságban is szerepeljünk. Nagyon összetartó, jó közösség formálódott, akik tudtak és akartak egymásért küzdeni. Jó rutint szereztem, ráadásul közben már az A csoportos csapattal is edzettem.


- Ezt követően egy évadot a Zala Volán csapatában is eltöltöttél. Mennyire volt hasznos számodra ez a szezon?


- A B csoport után az A csoportban is többen stabil játékossá váltunk. Nagyon jó ötletnek tartottam a lehetőséget, hiszen ez alatt az egy év alatt nagy mérkőzésrutint szereztünk, amely megalapozta, hogy idén már az Euroleasing Orsi Sopronban szerepeljünk.


- Volt valaha példaképed, akire felnéztél és felnézel?


- Már idekerülésem előtt is nagyon tiszteltem Balogh Judit eredményeit és személyiségét. Kimondott példaképem azonban sosem volt, nem akarok senkire sem hasonlítani, amit elérek azt magamtól szeretném elérni és nem akarok senki másra sem hasonlítani.


- Meglátásod szerint mi az erősséged a pályán és mi az, amiben fejlődnöd kell még?


- Nemrégiben ültünk le erről beszélgetni Natalia Hejkova-val is. Támadásban az egy-egy utáni lepörgés, amivel próbáltam érvényesülni, de ezt az Euroligában már nagyon jól védik. A támadásban kéne bővítenem a lehetőségeimet, a védekezésem viszont úgy gondolom, már egész jó.


- Milyen Natalia Hejkova-val együtt dolgozni?


- Őszintén mondom, hogy nagyon jó. Tapasztalatával nagyon sokat segít az edzéseken és nagyon türelmes, amely egy ilyen fiatal játékosnál, mint én nagyon fontos.


- Milyen eredménnyel lennél elégedett, az évad végén?


- Úgy gondolom, hogy a ma esti mérkőzésen a Barcelona-t is meg tudjuk verni, igaz nagyon oda kell figyelnünk a védésükre. Az Euroligában a nyolc közé kerülés nagyon szép eredmény egy ilyen fiatal csapattól, a bajnokságban a második-harmadik helyre várom a csapatot. A PVSK-t a nagy rutinja miatt idén nem tudjuk megfogni, de rajtuk kívül mindegyik csapat verhető. Összességében, kitartással és akaraterővel minden sikerülhet.


- A különböző korosztályos válogatottságok után az elmúlt nyáron a felnőtt válogatott tagjaként is meghatározó játékossá váltál. Hogyan élted meg a válogatott leszereplését?


- Az eredmény tényleg csalódás volt, ennek okát nem tudom megmondani. Én mindenesetre nagyon jól érzetem magam a válogatott tagjaként, hiszen az idősebb játékosok befogadtak minket, fiatalokat is.


- Milyen perspektívát látsz a kosárlabdában, milyen eredményeket szeretnél elérni?


- Szeretnék egyszer az Euroliga Final Four-ban játszani és ott minél jobb eredményt elérni. Arra törekszem, hogy a nemzetközi kupában és persze a bajnokságban is minél jobbat nyújtsak. A lényeg, hogy amíg lehet fejlődjek.


- Milyen terveid vannak a civil életben?


- A kosárlabda mellett Pécsre járok egyetemre, testnevelésszakra. Szeretnék később szakedzői diplomát szerezni és fiatalokkal, gyerekekkel foglalkozni.


- Mit üzennél a szurkolóknak?


- Azt, hogy szerintem érdemes kijárni meccsekre. Kérem őket, hogy szurkoljanak a csapatért, hiszen nagyon sokat jelent nekünk játékosoknak, ha a közönség mellettünk van.

Szentpétervárról a leghíresebb amerikai sportarénákba

A moszkvai, csonka olimpia évében 1980-ban, az akkor még Leningrádnak hívott Szentpéterváron született Svetlana Abrosimova, korunk egyik legtehetségesebbnek tartott európai kosárlabda játékosa. A hozzáértők, már nagyon korán felfigyeltek adottságaira és több neves amerikai egyetem kezdte el ajánlataival bombázni. Végül a sport terén leghíresebb „UConn” sportolója lett, ahol az eltöltött évek alatt szinte minden egyetemi kosárlabda rekordot megdöntött. Ahogy barátai szólítják Sveta, ma már az európai kosárlabdának is aktív részese, hiszen az Euroliga győztes Ekaterinburg tagjaként az elmúlt év decemberében Sopronban is pályára lépett. A mérkőzést megelőző este fogadta készséggel kérdéseinket.


- Hogyan és mikor döntötte el, hogy az Egyesült Államokban folytatja egyetemi tanulmányait?


- 17 éves voltam, amikor Oroszország válogatottjával a Junior Világbajnokságon szerepeltünk. Itt figyelt fel rám az egyetem képviselője, aki korábbi edzőm, ma az egyik leghíresebb játékos ügynök Boris Leichnisky segítségével tett ajánlatott. Az ösztöndíjat, némi gondolkodás után elfogadtam. Az első hetek persze nagyon nehezek voltak, távol a családtól, de idővel nagyon megszerettem az egyetemet és a várost. Nagy kihívást jelentett, hogy ilyen fiatalon az USA egyik legjobb egyetemére kerüljek.


- Szinte nincs olyan év, amely az Amerikai Egyetemi Bajnokságban ne a Connecticut Huskies sikereiről szólna. Ráadásul a női kosárlabda csapat sikerei mellé, az elmúlt évben a férfi is felnőtt. Mi lehet az oka a több rekordot megdöntött sikerszériának?


- Minden, elképesztő milyen szisztémával dolgoznak. Nagyon fontos a kiválasztás, az ország legtehetségesebb játékosainak ajánlanak ösztöndíjat, akik nem csak tehetségesek, de mindig, minden körülmény között győzni akarnak. Kimagasló költségvetéssel dolgoznak, amelyből minden téren segítik a játékosokat. Soha nem láttam még egyetemi csapatot ilyen intenzitással dolgozni. Gyakran 2-3 órásak az edzések, és az edző Geno Aureima mindent megtesz a tökéletességért.


- Megmaradt a jó kapcsolat az egykori játékostársakkal és az edzőkkel?


- Igen, persze nagyon különféle életet élünk, de sokan közülük ma is a WNBA-ben játszanak. A Karácsonyi Ünnepeket egyébként pont egykori edzőm családjánál töltöm.


- A egyetem csarnokában még ma is díszeleg a felirat: „ Everything is beta if you have Sveta”, azaz „minden jobb, ha van Svetlana”.


- Volt egy bokasérülésem, ami miatt több hónapot ki kellett hagynom. A visszatérésemkor fogadott a lelkes szurkolóktól a transzparens, ami aztán a régi szép idők emlékére mai is ott díszeleg. Hihetetlen a fanatizmusa egyébként az ottani szurkolóknak, egy egy mérkőzésen közel 12 ezer ember szurkolja végig a találkozót.


- Már az első WNBA-s évében meghatározó tagjává vált a Minnesota Lynx-nek. Hogyan fogadta 2000-ben a Minneapolis-i csapat ajánlatát?


- Az úgynevezett "draft" nap mindenki számára nagyon fárasztó volt. Ez volt az az esemény, amikor a csapatok a kiválasztott játékosok számára ajánlatot tesznek és megpróbálják megszerezni azok játékjogát. A nap végére nagyon elfáradtam és csak az volt bennem, hogy mindegy melyik csapathoz megyek, csak játszhassak a WNBA-ben. A legtöbben valamelyik déli, melegebb éghajlatú város csapatához akartak kerülni, én végül nagyon megelégedve hallgattam, hogy a Minnesota szerezte meg a játékjogomat. Ez az államok hidegebb éghajlatú része, de ez az orosz tél után már nem is jelentett újdonságot. Szakmailag is örültem az új kihívásnak, hiszen olyan játékossal játszhattam egy csapatban, mint Katie Smith. Évről évre egyre jobb helyezéseket értünk el, míg tavaly a csapat történetében először a rájátszásba is bejutottunk.


- Az Euroliga küzdelmeibe, először a cseh Gamrinus Brno tagjaként kapcsolódott be. Hogyan emlékszik vissza az ott eltöltött időre?

- Az egyetem befejezése után, az itteni évad közepén még néhány hónapig valahol Európában mindenképpen játszani akartam. A cseh csapat ajánlata tűnt a legszimpatikusabbnak, ráadásul jó barátnőm Maria Stepanova is Brno-ban szerepelt. Úgy gondolom, ez egy jó kezdete volt az európai karrieremnek, amely utána Olaszországban folytatódott. Sajnos ez az évad nem úgy sikerült, ahogy elterveztem. Amikor a Famila Schio vezetőivel szerződést kötöttem, még az előző évben Ronchetti kupát nyert csapat híres edzője Aldo Corno dirigálta a gárdát. Később nem csak ő, hanem több meghatározó játékos is távozott a csapattól, ráadásul több sérülés is hátráltatta a szereplésünket. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült túl fényesre az az évad, én próbáltam mindent elkövetni a csapat sikeréért.


- Az idei szezonban Ismét szülőhazájában, ezúttal az Euroliga győztes Ekaterinburg klubjában szerepel. Sok ajánlata mellett, miért pont az urali együttes mellett döntött?


- Az olaszországi évad után nagyon sok megkeresés érkezett. Végül a legkedvezőbb feltételeket biztosító Ekaterinburg mellett döntöttem, ráadásul döntésemben az is szerepet játszott, hogy szeretnék szülőhazám bajnokságában is nyerni ráadásul a családom is közel van. Ami a legérdekesebb, hogy oroszként a legjobb amerikai játékosokkal tudok Európában együtt játszani és velük próbáljuk megnyerni idén is az Euroligát.


- Az egyetemen a kosárlabda mellett közgazdasági diplomát is szerzett. Mennyire szokta kamatoztatni ismereteit egy egy döntés meghozatalakor?


- A pénz jó! Aki nem ezt állítja az hazudik. Viszont nem szabad, hogy mindig a pénz szabjon meg döntéseket. Sokkal inkább a szakmai kihívás és az elhivatottság. Ha valamikor befejezem a kosárlabdát biztos, hogy a sport és az üzlet fogja meghatározni a munkámat.


- Több fiatal magyar játékos sportol az Egyesült Államokban és tanul különféle egyetemen, sokan pedig vágynak egy amerikai ösztöndíj megszerzésére. Milyen tanácsokkal látná el azokat a magyar fiatalokat, akik önhöz hasonlóan az óceánon túl szeretnének tanulni és sportolni?


- Nagyon sok tényezőt kell mérlegelni. Ha egy fiatal 18 éves lány meghallja, hogy az USA-ba mehet tanulni, biztosan hamar elvakítja a lehetőség. Azonban nagyon sok dolgot figyelembe kell venni: a csapat színvonalát, az edzés és fejlődés lehetőségét, a körülményeket, a játéklehetőséget és nem utolsó sorban a tanulási lehetőségeket. Nagyon nehéz 17-18 évesen a családtól, a barátoktól távol, egy idegen országba kerülni. De ha az elhatározás megvan és körültekintően választunk egyetemet, ha képesek vagyunk nagyon sok munkával sikereket elérni, hasznos lehet az eltöltött idő.


- Mivel szeret foglalkozni a szabadidejében?


- Nagyon szeretem a vízi sportokat. Szeretek evezni, szörfölni és úszni. Persze, ha igazán fáradt vagyok egy jó könyv elolvasása ami igazán kikapcsol.


- Nem először tartózkodik Magyarországon. Hogy érzi magát nálunk?


- Sajnos a mérkőzések alkalmával nagyon kevés lehetőségünk van az adott országot és várost megismerni. Magyarországról és Sopronról viszont csak jót hallottam. Egykori csapattársam Paige Sauer, aki korábban játszott a másik Soproni csapatban, sokat mesélt a városról és az országról. Sőt, egyszer Brno-ban meg is látogatott és nagyon sok fotót mutatott az önök gyönyörű városáról. Egyszóval, mindig szívesen jövök ide.

Goca az újabb MVP!


Újabb megtiszteltetés érte csapatunkat, illetve annak egyik játékosát, Gordana Kovacevicet, akit az Aix-en Provanvce elleni, a továbbjutás szempontjából kulcsfontosságú Euroliga csoportmérkõzésen nyújtott káprázatos teljesítménye után a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) elöljárói az elmúlt hét legjobb játékosának választottak Európában.

Mint ismeretes, a felejthetetlen szerdai mérkõzésen Goca 30 ponttal, ebbõl 3 sikeres hárompontossal, járult hozzá a roppant fontos gyõzelemhez. Tette mindezt úgy, hogy hárompontos kísérletetit 100%-ban értékesítette, a büntetõ vonalról 12 próbálkozásból 11 talált célba, de a közel 70%-os kétpontos dobásmutatója is lenyûgözõ!

Gratulálunk!

Somogyi Andrea nálunk folytatja!


A csütörtök esti közel 4 órás szurkolói ankéton sok érdekesség mellett egy a jövõre mutató hivatalos bejelentés is elhangzott Török Zoltán ügyvezetõ-igazgatónk részérõl. Somogyi Andrea, a Csata DSE nagy reménységû, 17 éves, korosztályos válogatott játékosa a következõ szezont már csapatunknál kezdi meg. A fiatal tehetség 2 évre írt alá együttesünkhöz.

Országos Serdülő Bajnokság (OSB) eredmények


A serdülő bajnokságban két csapatunk is részt vesz, ahol eddig 3 forduló során 6-6 mérkőzésre került sor. Az „A” csapat veretlenül már bejutott a középdöntőbe. A „B együttesünknek még szintén van erre esélye. A továbbjutást február végén kell kivívniuk Pécsen, ahol 4 csapat küzd a két továbbjutó helyért.


Eredmények


2003. november 8. - Sopron


EUROLEASING-ORSI SOPRON „A” – Soproni Postás 98-36

Legjobb dobók: Németh O. 21, Sipos M. 15


SAVARIA BC – EUROLEASING-ORSI SOPRON „A” 25-129

Legjobb dobók: Németh O. 32, Szatmári A. 14


Soproni Postás – EUROLEASING-ORSI SORON „B” 59-68

Legjobb dobók: Horváth L. 16, Magyar B. 12


EUROLEASING-ORSI SOPRON „B” – SAVARIA BC 64-26

Legjobb dobók: Kiss M. 13, Németh A. 12, Horváth V. 12


2004. január 10. - Szombathely


EUROLEASING-ORSI SOPRON „A” – EUROLEASING-ORSI SOPRON „B” 121-37

Legjobb dobók: Kiss K. 35, Halász D. 20 ill. Török Zs. 9, Magyar B. 8


EUROLEASING-ORSI SOPRON „A” – SAVARIA BC 96-28

Legjobb dobók: Kiss K. 25, Németh O. 13


EUROLEASING-ORSI SOPRON „B” – Sopron Postás 47-57

Legjobb dobók: Horváth V. 10, Magyar B. 8, Török Zs. 8


2004. január 17. - Sopron


Soproni Postás – EUROLEASING-ORSI SOPRON „A” 18-82

Legjobb dobók: Iváncsics N. 20, Steiger A. 15


EUROLEASING-ORSI SOPRON „A” – EUROLEASING-ORSI SOPRON „B” 92-15

Legjobb dobók: Magyar Zs. 16, Pölöskei B. 16 ill. Horváth V. 6, Horváth L. 4


EUROLEASING-ORSI SOPRON „B” – SAVARIA BC 41-35

Legjobb dobók: Horváth V. 11, Horváth L. 7

- 2003-10-06
[ Nyomtatható verzió ]

További hireink
    Flammes Carolo Basket lose tight game
The weekend brought various results for our Euroleague group phase rivals
10/22 09:53
    Big win in derby against Győr
We were able to pull away from Győr early in the game and secured an important win before the start of the new Euroleague season
10/20 20:45
    County derby as warm-up for next week's Euroleague season opener
We are hosting CMB CARGO UNI GYŐR in Novomatic Aréna on Saturday from 6 pm
10/19 13:04
    Megyei rangadóval hangolunk a jövő heti Euroliga rajtra
Szombaton 18 órától a CMB CARGO UNI Győr csapatát fogadjuk a Novomatic Arénában, melyen szeretnénk újabb szintet lépni a játék terén a szerdai Flammes Carolo elleni vendégjáték előtt
10/19 12:28
    Back home: Zsófia Licskai
We have thanked Iva Cuzic for her contribution during the last month on Tuesday
10/17 20:12
    Újra nálunk: Licskai Zsófia
Kedden megköszöntük Iva Cuzicnak az elmúlt egy hónap során nyújtott segítségét
10/17 20:08
    One big quarter was enough in Zalaegerszeg
We have managed to win in a game that was very tight for three quarters, but ten minutes of excellent performance on both ends brought the next victory away from home in Zalaegerszeg
10/17 19:23
    A harmadik negyedben lehúztuk a rolót
A szünet utáni 10 percben bemutatott védekezésünkre és támadásainkra nem volt válasza ellenfelünknek, így szoros félidő után magabiztos sikert arattunk Zaalegerszegen
10/17 18:53
    We will be tried hard in Zalaegerszeg
We will continue our championship campaign in the home of ZTE NKK who are dangerous against every team in the league
10/16 10:47
    Komoly erőpróba vár ránk Zalaegerszegen
Szerdán 17 órakor a mindenkire veszélyes ZTE NKK otthonában folytatjuk a bajnoki küzdelmeket
10/15 14:36
    Three games, three wins
The weekend brought three road wins for our Euroleague group phase rivals
10/15 10:14
    Három meccs, három győzelem
Euroligás csoportellenfeleink számára három idegenbeli győzelmet hozott a hétvége
10/15 10:12
    We got into rhythm slowly
We have delivered the win, but we still have a lot of work to do
10/13 21:02
    Lassan értük el az üzemi hőfokot
Magabiztosan hoztuk a kötelező győzelmet, de még sok munka vár ránk
10/13 20:31
    Olympiacos and Riga joined our group
Two Euroleague qualifiers have been played on Friday to which we have paid attention
10/12 21:43
    Az Olympiacos és a Riga csatlakozott a csoportunkhoz
Pénteken játszottak két olyan Euroliga selejtezőt, melyre fél szemmel mi is odafigyeltünk
10/12 21:01
    Az első idegenbeli bajnokira készülünk
Két hazai győzelem után a bajnokság harmadik fordulójában a PINKK-Pécsi 424 otthonában lépünk pályára szombaton 18
10/12 15:29
    Getting ready for the first league game away from home
After two home-court victories we will play in PINKK- Pécsi 424's home at 6
10/12 12:08
    Novomatic Aréna Sopron - Újabb 5 évig kéz a kézben!
2015
10/09 09:56
    Domestic leagues underway in other parts of Europe
For teams playing in the Euroleague Qualification Round their domestic leagues have begun
10/08 11:06


[ A mai nap hírei | A hónap összes híre ]Tilos a www.wb-sopron.com bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének újraközlése a szerző,
ill. az oldal írásbeli engedélye nélkül.